Kürtaj maliyeti ne kadardır ?

İstanbul'da gebelik sonlandırmada kürtaj maliyeti ne kadardır sorusuna açıklamalı cevap vermeden önce, konuyla alakalı sizlerden gelen, kürtaj süresi ne kadardır, kaç dakika sürer, kürtaj masrafı ne kadardır, muayene için ek ücret alınır mı, kürtaj fiyatları ne kadardır, gebelik haftasına göre değişir mi, kürtaj maliyeti nedir, sgk karşılar mı, 2019 için kürtaj ücreti ne kadar arttı, İstanbul'da kürtaj fiyatı ne kadar tutar? Gibi sorularada yanıt veriyoruz.

Kürtaj maliyetinin ne kadar olduğuna gelirsek, 2019 senesi itibarı ile uzun yılardır İstanbul'da kürtaj yapılan yerlerde birçok jinekolog geleneksel olarak hamilelik haftasını baz alarak kürtaj ücreti söyler. Güncel fiyat listemizi öğrenmek için Bakırköy'deki muayenehanemizi telefonla arayabilir veya WhatsApp üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Gebelik haftanızı yaklaşık olarak son adetinizin başladığı ilk günden itibaren sayarak hesaplayabilirsiniz, cinsel ilişki tarihine göre gebelik haftası hesaplanmaz.

Kürtaj nedir ?

Kadın hastalıklarında kürtaj nedir diye sorulduğunda cerrahi metodla isteğe bağlı olarak gebelik sonlandırmaya kürtaj denir cevabını verebiliriz. Latince kazımak anlamına gelmekle birlikte günümüzde rahim içi kazıma yapılmayıp vakum kürtaj şeklinde uygulanır.


Kürtaj nasıl yapılır videosu

Gebelik sonlandırma kararı almış birçok genç bayan kürtaj nasıl yapılır videosu izlemek isteyerek youtube veya diğer video paylaşım sitelerinde kürtaj videosu araştırır. Ülkemizde cinsel içerikli video çekmek veya yayınlamak yasaktır.

Kürtaj fiyatları

2016 Şubat itibarı ile İstanbul Avrupa yakasında kürtaj fiyatlarının ne kadar olduğu hergün yüzlerce hasta tarafınca soruluyor. Çocuk aldırma ücretlerini direkt olarak buraya yazamıyorum, ama telefonla veya WhatsApp üzerinden güncel fiyat listemizi isteyebilirsiniz.

Kürtaj sonrası ilk adet

Çocuk aldırdıktan sonraki süreçler hakkında bilgi vermek lazım zira kürtaj sonrası ilk adet normaldeki regl periyodlarınızdan biraz daha geç gelecektir. Normalde 28 günde bir adet görürken kürtaj sonrası ilk adetinizi yaklaşık 40 gün sonra göreceksiniz, takip eden bir sonraki adetler ise yine 28 günde bir olacaktır.

Kürtaj sonrası cinsel ilişki

Hamileliği sonlandırdıktan sonra kısa bir süre için bazı şeylere dikkat etmek gerekir, mesela kürtaj sonrası cinsel ilişki için yaklaşık 10 gün kadar beklemek lazım. Bunun sebebi ise perineal bölgede yoğun bulunan mikrobik ortamın penis darbeleri ile rahim boşluğu yönünde itilmesi riskidir.

Kürtaj Bağcılar

Bağcılarda kürtaj yapılan yerler, jinekologlar veya hastaneler çok soruluyor, kürtaj Bağcılar ilçesi ve çevresinde birçok yerde yapılmakla birlikte bizim Bakırköy'deki muayenehanemizde Bağcılardan kolayca ulaşılabilecek mesafededir, Bakırköy tarafına giden herhangi bir minibüs ile gelebilirsiniz.
.


Yasal Uyarılar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtajdan Sonrasıda Önemlidir Güvenli ve Uygun Şartlarda Kürtaj

Kürtaj nedir ?

Kürtaj Sonrası